Vi erbjuder ridundervisning i små grupper och riktar oss till dig med ridvana som vill utvecklas och lära dig mer om islandshästen, dess gångarter, träning och handhavande. Flera av våra elever rider på egen häst men för dig som saknar egen häst så finns det verksamhetshästar att låna.

Ridskoleundervisningen sker i grupper om 3-5 ekipage och är uppdelad på en vår- och en hösttermin. Ridskolan har fasta tider på vardagar, eftermiddag/kväll samt söndagar. Det är du som elev som iordningställer hästen både före och efter lektionen, var därför på plats minst 20min innan din lektionstid för att hinna bli klar i tid. 
 
Under terminen så försöker vi att variera undervisningen utifrån gruppens och dina induviduella önskemål och din utveckling. Undervisningen kan ske både uppsuttet och som markarbete, vi tränar både på ridbanan och ute i naturen med hästarna. 

Vårt fokus på Kulltorps ridskola är att få varje ryttare att utveckla kroppskontroll och teknik i din kropp och därmed känna samspel tillsammans med hästen du rider.

Ridlärare: Anna Andersson, Mickan Madsen, Tanja Tuomi och Hanna Carlsson

Lektionstid ca. 60 min, 1 gång/vecka.
Lektionspris 260 kr per lektion.
Strölektioner/prova-på 280 kr/gång. 
 
Terminspris vt 2018:
v.6-25

(Lovuppehåll sport- & påsklov)
4 680kr för 18 lektioner (mån, tis,tors & fre)
4 160kr för 16 lektioner (sön)

Terminsavgiften går att dela upp.