inackordering

På Kulltorp erbjuder vi inackordering i box, på lösdrift eller i föltsto/föl- och unghästgrupper med ligghall. Sommartid erbjuder vi även betesgång för hästar i alla åldrar. 

Vid inackordering i box och på lösdrift ingår utsläpp samt morgon-och middagsfodring vardagar, strö, grovfoder, havre, mineraler, salt och daglig tillsyn. Inackorderingarna delar på kvällsfodring vardagskvällar samt helgfodringar. Det brukar bli ca en kvällsfodring i månaden samt helgfodring var femte helg och då en fodring per dag då vi har helggrupper om tre personer. Hästarna fodras manuellt med uppvägd giva tre gånger per dag kl 8, 14 och 20 på hårdgjorda fodringsytor eler i fodertråg. Vi har även ett löpande mockningsschema för inackorderingarn där vi mockar de hårdgjorda utfodringsplatserna dagligen. 

Vid inackordering på ligghall ingår fri tillgång på hösilage, strö, salt samt daglig tillsyn. 

Under sommarhalvåret erbjuder vi sommarbete, hästarna går då uppdelade ston och valackar i större eller mindre grupper. Vid betesgång ingår dagsfärsk vatten, salt och daglig tillsyn. 

Som inackorderad på Kulltorp har du möjlighet att köpa till tjänster såsom intag till vetrinär/hovslagare, extra tillsyn/sårbehandling/medicinering och du kan även köpa extra träning för din häst när du tillexempel är bortrest, inte hinner med att rida eller brehöver hjälp med utbildning av din häst. 

På Kulltorp finns det belysta ridbanor en paddocj på 23x45m och en på 20x35m, ovalbana och rundcorall. Samtliga banor är i paddex material. Vi försöker i möjligaste mån att sköta och snöröja dem så att de går att nyttja under hela året. Kring själva gården finns det gott om grusvägar, skogsstigar och vacker natur att rida i. Som inackorderad har du även tillgång till uppvärmda sadelkammare, fikarum/pentry och toalett. 

Mer info om priser finns här.