Hannas Islandshästar
Lektionsundervisning, tillridning och inridning.

Facebook
Instagram
 


Ryttarcare
Ridlektioner, sitsoptimering, massage för människa, kroppsmedvetenhetsträning och ryttaranpassad träning för att bli symmetrisk i ridningen.

Facebook
Instagram

 


Åsa William
FEIF domare med mer än 20 års erfarenhet av att döma islandshästtävlingar. Åsa har dömt flera WM, NM och SM och har en enorm kunskapsbank och ett brinnande intresse för att hjälpa ekipage vid tävlingsridning oavsett nivå. Är även dipl ridlärare I och kommer till Kulltorp ett par gånger per säsong och har programridning samt håller tävlingskurser tillsammans med Anna. 


Lundstorp daglig verksamhet AB
Kulltorp samarbetar med Lundstorp daglig verksamhet, de kommer till Kulltorp varje vardag och utför olika sysslor på gården. Verksamheten drivs av Maria Mårtensson och Maria Linhatte. 

Hemsida

 


Patrik Pettersson Hovslageri
Patrik Pettersson är vår hovlagare på Kulltorp och han kommer och skor hos oss varje vecka. Patrik är utbildad hovslagare vid Skara -92 och har arbetat som hovslagare sedan dess.


 


Pegasus veterinärklinik
Veterinär Knut Bakke Gyllenberg 
På Kulltorp anlitar vi i första hand Knut vid veterinärärenden som kan åtgärdas på hemmaplan. Knut har en bred kunskap och mångårig erfarenhet kring hästar och dess skador/sjukdomar. 

Hemsida
Facebook


Anders Grönqvist, kiropraktor för människa och häst
Anders kommer till Kulltorp var fjärde till var femte vecka och behandlar både häst och ryttare. Anders är utbildad både som människo- och hästkiropraktor och har stor kunskap kring kiropraktik. 

Hemsida


Louise Sieka
Driver Salomea Avel & Friskvård norr om Stockholm , ett rehab-/friskvårdscenter för hästar. Louise som är utbildad Equine Bodyworker, hästakupunktör, Osteopat EDO, mm och kommer till Kulltorp ca var 7 vecka och behandlar hästar.  

Hemsida
Facebook
Instagram

 


Djurtandvårdskliniken
Torbjörn Lundström och Sofia Tenselius. Kulltorp anlitar alltid Djurtandvårdskliniken för undersökning och eventuella åtgärder i hästarnas munhåla. De är enormt skickliga på att ställa diagnos och åtgärda problem. Samt ge tips och råd kring bettsling och förebyggande tandvård.

Hemsida
Facebook​​​​​​​