Anders Grönqvist, kiropraktor för människa och häst
Anders kommer till Kulltorp var fjärde till var femte vecka och behandlar både häst och ryttare. Anders är utbildad både som människo- och hästkiropraktor och har stor kunskap kring kiropraktik. 
Vanligtvis arbetar Anders på Hälsofabriken i Åtvidaberg.

Lundstorp daglig verksamhet AB
Kulltorp samarbetar med Lundstorp daglig verksamhet, de kommer till Kulltorp varje vardag och utför olika sysslor på gården. Verksamheten drivs av Maria Mårtensson och Maria Linhatte. 

Patrik Pettersson Hovslageri
Patrik Pettersson är vår hovlagare på Kulltorp och han kommer och skor hos oss varje vecka. Patrik är utbildad hovslagare vid Skara -92 och har arbetat som hovslagare sedan dess.

Pegasus veterinärklinik
Veterinär Knut Bakke Gyllenberg 
På Kulltorp anlitar vi i första hand Knut vid veterinärärenden som kan åtgärdas på hemmaplan. Knut har en bred kunskap och mångårig erfarenhet kring hästar och dess skador/sjukdomar. 

Djurtandvårdskliniken
Torbjörn Lundström och Sofia Tenselius. Kulltorp anlitar alltid Djurtandvårdskliniken för undersökning och eventuella åtgärder i hästarnas munhåla. De är enormt skickliga på att ställa diagnos och åtgärda problem. Samt ge tips och råd kring bettsling och förebyggande tandvård.