På Kulltorp kan du boka privatlektioner utanför den ordinarie ridskoleverksamheten. Du kan välja mellan att boka enskild lektion på 40min eller lektion om 2-3 personer på 60min. Vi har speciella privatlektionsdagar ca två gånger per månad, vill du rida vid dessa tillfällen bokar du det enklast i horsemanager.se under aktiviteter eller genom att maila info@aaislandshast.com. 

I privatundervisningen är det du och ridläraren som gemensamt kommer överens om en induviduell utvecklingsplan. Vi erbjuder både ryttar-, häst- och ekipageutbildning, allt utifrån dina önskemål och behov. Du kan rida antingen på egen häst eller hyra någon av våra verksamhetshästar. Undervisningen kan ske uppsuttet men du kan även boka det som tex en ledarskaps-, lastningshjälp- eller tömkörningslektion, det är du som bestämmer vad du och din häst behöver hjälp att utvecklas med.

Det är i huvudsak Anna som håller i privatundervisningen, Anna är i SIF's regi dipl. Ridlärare III, dipl. C-tränare samt dipl. Lokaldomare och hon har även gått Pedagogikutbildning för ridlärare på Strömsholm. 

Anna är speciellt inriktad på ryttarens sits och inverkan, hon försöker alltid i möjligaste mån att utveckla ryttarens balans, teknik och förståelse och på så vis förbättrar ryttaren hästens förmåga att prestera på en högre nivå. Anna kan även hjälpa dig att utveckla och förbättra gångarter och hon har matchat fram många ekipage på tävlingsbanan ända upp på landslagsnivå och brinner för att stötta ungdomar långsiktigt som vill tävla på alla nivåer. 

På Kulltorp finns paddock, ovalbana och rundvolt vilket ger bästa möjlighet till en varierad undervisning. Samtliga banor är väl underhållna och har bra belysning. 
 
Du kan givetvis även boka privatlektioner övriga dagar och tider, då sker det enligt överenskommelse med Anna, maila eller smsa din förfrågan. 
 
För att inte ridlektionen ska faktureras ska avbokning ske senast klockan 12 samma dag som lektionen. Vid ridlektion före klockan 12 ska avbokning ske senast 22.00 kvällen innan.

Mer info om priser finns under prislista.