På Kulltorp kan du boka privatlektioner utanför den ordinarie ridskoleverksamheten. Du kan välja mellan att boka enskild lektion på 40min eller lektion om 2-3 personer på 60min. Vi har speciella privatlektionsdagar i princip varje lördag året runt och vi är olika ridintruktörer som turas om att undervisa då, vill du rida vid dessa tillfällen bokar du det enklast i horsemanager.se under aktiviteter eller genom att maila info@aaislandshast.com. I mån av tid så erbjuder vi även privatundervisning övriga tider och både Hanna och Tanja åker även hem till enstaka kunder och undervisar. Anna åker endast om ni är flera elever på samma plats som kan rida efter varandra. 

I privatundervisningen är det du och ridläraren som gemensamt kommer överens om en induviduell utvecklingsplan. Vi erbjuder både ryttar-, häst- och ekipageutbildning, allt utifrån dina önskemål och behov. Du kan rida antingen på egen häst eller hyra någon av våra verksamhetshästar. Undervisningen kan ske uppsuttet men du kan även boka det som tex en ledarskaps-, lastningshjälp- eller tömkörningslektion, det är du som bestämmer vad du och din häst behöver hjälp att utvecklas med.

De som undervisar på privatlektionedagarna är antigen Anna, Hanna eller Tanja. Alla tre är av SIF utbildade ridinstruktörer med många års erfarenhet och du kan läsa mer om dem under avsnittet OM KULLTORP och MEDARBETARE. 

Med vår breda erfarenhet och oilka profilering kan vi erbjuda ett brett utbud i undervisningen och ta emot allt från nybörjare till ekipage på SM-nivå i alla åldrar och erbjuder bl.a matchning av ekipage till tävling, sitsoptimering, utveckling för ridskoleelever, hoppning, markarbete, problemlösning, undervisning vid rädlsa, clinics, heldags-/helhelgskurser och mycket mera. Ta gärna kontakt om du har specifika önskemål så försöker vi skräddarsy ett upplägg för just dig.  

På Kulltorp finns paddock, ovalbana och rundvolt vilket ger bästa möjlighet till en varierad undervisning. Samtliga banor är väl underhållna och har bra belysning. 
 
För att inte ridlektionen ska faktureras ska avbokning ske senast klockan 09 samma dag som lektionen. Vid ridlektion före klockan 12 ska avbokning ske senast 22.00 kvällen innan.

Mer info om priser finns under prislista.