Till Kulltorp kan du lämna din häst för inridning, vidareutbildning eller problemlösning. Vi kommer gemensamt överrens om vad just din häst behöver samt hur länge den behöver vara i träning. För de yngre hästarna erbjuder vi såkallad hanterings-, markarbetsträning för att förbereda hästen inför kommande inridning. När sedan hästen är mogen för inridning så kan du lämna den för löpande träning per månad eller på en fast tre-månaders period. Tanken med tre-månaders perioden är att den unga hästen i lugn och ro skall ridas in och hinna smälta alla nya intryck och upplevelser både psykiskt och fysiskt. Vi erbjuder därför ett paketpris för detta som innefattar kortare viloperioder i träningsprogrammet.

För de äldre och inridna hästarna erbjuder vi vidareutbildning anpassat efter hästens individuella nivå, samt gångartsutveckling där tex tävling eller avelsvisning är målet. 

Anna har många års erfarenhet av inridning, vidareutbildning och tävlingsridning. Hon är utbildad C-tränare och har arbetat aktivt med hästar på olika nivåer sedan 1998. 

På Kulltorp blir din häst väl omhändertagen. Hästen blir uppstallad på box med daglig utevistelse. Under sommarhalvåret kan de hästar som är lämpade för det få gå på bete.

All träning kan bokas per vecka eller per månad, du kan även boka in enskilda träningspass där Anna rider hästen på Kulltorp. Som ägare kan du efter övernskommelse få vara delaktig och följa träningen när det passar.


För att lämna din häst på träning och för mer information kontakta info@aaislandshast.com