På Kulltorp erbjuder vi både kortare och längre läger, samt helgkurser. Lägrerna hålls vanligtsvis vid de olika skolloven och vi erbjuder läger och kurser både på islandshäst och på ponny. 

Anmälan till lägret är öppen tills dess att lägret är fullt, det är alltså ett begränsat antal platser på lägrerna. Du kan delta på någon av våra trevliga verksamhetshästar eller med egen häst. Deltar du med egen häst så ingår haghyra/box och grovfoder i kurspriset för din häst. Vid anmälan så anger du önskad islandshäst/ponny samt ev. matallergier och annan info. I samband med anmälan så skriver du ut en faktura med betalningsvillkor på 10 dagar. Kursplatsen är giltig från det att fakturan är betald. Återbetalning av kursplats sker med 80% vid uppvisande av giltigt läkar- eller vetrinärintyg. Om du får förhinder att delta av annan orsak så hjälper vi dig givetvis i den mån det går att hitta ersättare till din kursplats.

Mer detaljerad info för respektive kurs/läger hittar du på horsemanager.se under aktiviteter. För att kunna se informationen där behöver du skapa ett inlogg i horsemanager för Kulltorps Islandshästar. Klicka på vår startsida och skrolla ner så ser du ikonen till horsemanager. 

För vissa aktiviteter behövs medlemsskad i Kulltorps RK, medlemsskap löser du på horsemanager.se.